Menu

Tiny Houses

Kleiner willen wonen, dichter bij de natuur en ecologisch, of een betaalbare plek voor jezelf en wellicht je directe naaste of gewoon omdat je in het mooiste dorp van Nederland, in Winsum (Gr), wilt wonen. Allemaal aanleidingen om je te ori├źnteren op het plan Terra Nova in Winsum en weet je welkom.

Terra Nova Winsum - Tiny Houses

Op dit moment zijn wij met de gemeente Het Hogeland in overleg over de inrichting van het gehele gebied inclusief dat deel waar de woningen komen te staan. Op dit moment gaan wij uit van circa 20 tiny houses en mogelijk ook 20 grotere woningen. Deze grotere Tiny+ gaan uit van dezelfde visie van kleiner wonen. Binnenkort hopen we zeker te weten wat het aantal zal zijn.

Op een gebied van twee hectare is ruimte om zelf een tiny house te plaatsen of betaalbaar te huren. Wat wij bieden:

Het gebied ertussen willen we voorzien van bloemen, planten en bijvoorbeeld fruitbomen en -struiken. We gaan hierbij uit van oude Nederlandse rassen.

We gaan een aantal regels hanteren die met aanzicht, kwaliteit, duurzaamheid en zelfbouw te maken hebben. Inderdaad, enige vorm van ballotage vinden wij wenselijk. Ook wie jij bent en je motivatie zijn belangrijk, we willen graag dat jij je happy voelt bij de anderen daar en dat is wederkerig. Samen zullen jullie het gebied onderhouden.